2012 bliver et fantastisk grillår!  

Selvom frosten bider i kinderne, og det første salt er strøet på vejene, har vi naturligvis altid gang i vores grill her på Grilleriet. 2012 byder nemlig på et spændende år med en masse projekter, og vi glæder os meget til at komme i gang.

I dette nyhedsbrev kan du læse om, hvad Grilleriet kan tilbyde i de kommende måneder, så læn dig tilbage og tag med på årets første rundtur i Grilleriets verden.

Rigtig god fornøjelse!

Lakridsfestival på Grilleriet København 

Kan man kombinere grill og lakrids? Både Lakrids by Johan Bülow, Expo Viva og vi på Grilleriet svarer klart ”Ja!”. Vi åbner derfor dørene til en sanselig rejse i lakridsens mangfoldige univers, hvor du kan opleve lakrids i alle forskellige former.

Som gæst på festivallen kan du fornøje dig med mini-workshops, hvor du får rig mulighed for at opleve lakridsens forskelligheder - så slå dig løs med at dekorere cupcakes, vær kreativ i lakridslaboratoriet og prøv sågar kræfter med at grille kammuslinger og kød med lakrids. Den store gallamiddag om aftenen er stort set udsolgt, men du kan stadig købe billetter til festivallen om dagen.
 
Uanset om du er til lakridsøl, lakridskage, lakridschokolade eller bare en helt unik lakrids-oplevelse i flotte omgivelser, så er lakridsfestivallen på Grilleriet København helt sikkert noget for dig.

Lakridsfestival finder sted d. 11. og 12. februar på Grilleriet, og du kan læse mere på Grilleriets hjemmeside.

Køb billet til lakridsfestivallen på Lakridsfestivallens hjemmeside

 

Gør din konference eller mødedag til den ultimative oplevelse

Hvorfor ikke give konferencen det ekstra pift, som bare gør det til en uforglemmelig oplevelse for både dig og dine gæster? Uanset om du vælger Grilleriet i Aalborg eller København, har du rig mulighed for at benytte dig af vores fuldt ekviperet auditorium, mødelokaler med lækker mødeforplejning, topmoderne køkken og hyggelig lounge og bar. Er der foredrag, musik eller film på programmet, står vi altid klar til at hjælpe dig hele vejen.

Vær effektiv hele dagen
Når du vælger Grilleriet til din konference, får du mulighed for at holde alle dine aktiviteter under samme tag - uanset om det gælder foredrag, teambuilding eller middag. Vi har plads til det hele! Dine gæster undgår derfor omklædning og besværlig transport mellem forskellige lokationer på denne dag. I stedet kan I bruge tiden sammen og få den fulde oplevelse af konferencen. 

Kombinér din konference med den bedste mad
Når dine gæster bliver sultne, har Grilleriets dygtige kokke tændt op i grillen og forberedt en madoplevelse ud over det sædvanlige – og maden kan endda blive komplimenteret af de bedste vine. Ønsker du et tema for dagen, det kan f.eks. være sundhed eller amerikansk, sørger vi for at både mad og drikke matcher, så hele aftenen går op i en højere enhed.

Konferencen kan skræddersyes til netop din virksomhed og dine ønsker. Kun fantasien sætter grænser. Er du nysgerrig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi til en rundvisning, så du kan opleve vores flotte lokaler.

Kontakt
Grilleriet Aalborg: kontakt manager Martin Mygdam på aal@grilleriet.dk eller 99 36 30 10
Grilleriet København: kontakt manager Anders Jensen på cph@grilleriet.dk  eller 99 36 30 60

Læs mere om dine mange muligheder på Grilleriets hjemmeside. Vi glæder os til at se dig.

Nye ansigter hos Grilleriet

Der skal ikke mangle noget, når du er på besøg på Grilleriet. Derfor er det med glæde og stolthed, vi kan byde velkommen til fem nye kollegaer, som alle står klar til at give dig en uforglemmelig aften med hver deres speciale.

Grilleriet i Aalborg har udvidet kokkestaben med Thomas Mathiesen, som har stor erfaring fra restaurationsbranchen. Derudover har vi fået en ny værtinde, Camilla Rasmussen Buch, som modtager dig med et smil i døren og sikrer, at aftenen går op i en højere enhed.

Grilleriet i København har udvidet med hele tre nye ansigter. Martin Stobbelaers Jensen er den nye kok ved grillen og har hele 10 års kokkeerfaring med i bagagen. Kim Hansen er overtjener og sørger for, at du får den bedste service. Sidste nye medlem i Grilleriets familie er vores eventkoordinatorelev Stina Slott Rasmussen, som er med lige fra det første møde til afskeden på eventdagen.

Du kan læse mere om alle Grilleriets ansatte på www.grilleriet.dk.

Åbne grillkurser på Grilleriet 

LOW & SLOW PÅ GRILLEN

Grilleriet Aalborg - den 27. februar 2012 kl. 17:30-22:00

Elsker du kød, der har hygget sig i varmen i mange, mange timer – og er du fan af den røgede smag, når kødet smelter på tungen? Vi fokuserer nemlig udelukkende på den langvarige, konstante kælen for maden – tilsat et skud røg. På kurset lærer du i teori og praksis om teorierne og teknikkerne bag low & slow-metoden – lige fra den legendariske Minion-optænding til de forskellige typer røgtræs karakteristika.

Pris: 740 kr. inkl. mad og drikke
Tilmelding: aal-kursus@grilleriet.dk senest den 9. februar.

 

LAM PÅ GRILLEN

Grilleriet Aalborg - den 19. marts 2012 kl. 17:30-22:00
Grilleriet København - den 1. april 2012 kl. 10:00-15:00

Kan De li' lam? Nej, vil mange sige og begrunde det med, at lam smager af uld og gamle sokker. Men denne bismag skyldes kokken – ikke lammet. Lam smager nemlig ikke sådan, hvis råvaren er i orden, og kødet tilberedes rigtigt. Siden påsken nærmer sig, vil vi på dette kursus vise dig – som måske ikke spiser så meget lam – hvordan du skærer lammet ud på forskellige måder og skaber pragtfulde gastronomiske oplevelser ud af det dejlige lammekød.

Pris: 740 kr. inkl. mad og drikke
Tilmelding Aalborg: aal-kursus@grilleriet.dk  senest den 15. marts
Tilmelding København: cph-kursus@grilleriet.dk senest den 2. marts

 

Er du VIP-medlem af Weber Klubben, får du rabat på Grilleriets åbne kurser.
Se alle de andre kurser, der er i kalenderen i 2012  på
Grilleriets hjemmeside.

NB! Vi forbeholder os ret til at aflyse kurserne ved for få tilmeldinger eller sygdom, ligesom der kan ske ændringer i programmet.

Lammekrone med balsamico-grønt

Blot fordi termometeret udenfor viser frost, kan du heldigvis stadig få smagen af sommeren via din grill. Her kommer en frisk og lækker ret, som er hurtig at tilberede.

Ingredienser (4 pers.)

  • Lammekrone
  • Salt og peber
  • 8 dadeltomater
  • 4 skalotteløg
  • 1 bundt asparges eller skorzonerrødder
  • Balsamico
  • Rosmarin

Udstyr

  • Alubakke
  • Staniol

Rens lammekronen. Rengør grøntsagerne.

Kul: Gør ½ grillstarter-briketter klar. Sæt grillen op til indirekte varme – det vil sige, at du fordeler briketterne jævnt i hver side af grillen. Sæt en alubakke mellem dem. Grill lammekronen direkte over kullene – vend den jævnligt. Giv den cirka 3-4 minutter på hver side – husk at krydre med salt og peber. Hak grøntsagerne groft og fordel dem på fire store stykker staniol. Lav en pakke om grøntsagerne, drys med hakket rosmarin og hæld balsamico ned over dem, inden du lukker pakkerne. Stil dem midt på grillristen og lad dem grille indirekte i 10-15 minutter.
 
Gas og Q: Sæt grillen op til høj/middel varme. Brun nu lammekronen direkte på risten – vend den jævnligt. Giv den cirka 3-4 minutter på hver side – husk at krydre med salt og peber. Hak grøntsagerne groft og fordel dem på fire store stykker staniol. Lav en pakke om grøntsagerne, drys med hakket rosmarin og hæld balsamico ned over dem, inden du lukker pakkerne. Skru grillen ned til middel varme og stil pakkerne midt på grillristen i 10-15 minutter.

Grilltip: Forsøg dig med forskellige grøntsagspakker – prøv eksempelvis auberginer i skiver, artiskokker i kvarte og rødløg i både.  Drys med timian og balsamico.

Happy grilling 
fra os på Grilleriet®

Vedr. events på Grilleriet kontakt venligst: 

Grilleriet Aalborg: aal@grilleriet.dk
Grilleriet København: cph@grilleriet.dk 

 

 

Ser nyhedsbrevet mærkeligt ud? Klik her for at se det i din browser.
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet? Klik her for at afmelde nyhedsbrevet.